Módszerek

Az általunk végzett tevékenységek nem helyettesítik az esetleges orvosi kezelést. Nem állítunk fel diagnózist, és az esetlegesen ismert diagnózis alapján nem ajánlunk kezelést, nem próbáljuk befolyásolni az esetleges gyógyszeres kezeléseket. Minden esetben a kezelőorvosod utasítása szerint járj el.


“Legyek őre a védelmet igénylőknek.
Vezetője az úton levőknek,
egy hajó, egy tutaj, egy híd azoknak,
kik át akarnak kelni az áron.
Legyek lámpás a sötétben,
pihenőhely a fáradtaknak,
gyógyszere a betegeknek,
vázája a bőségnek, a csodák fája.
A végtelen sokaságú élőlényeknek
hozzak ellátást és felébredést
oly tartósan, mint a föld s az ég,
míg minden élőlény
szabaddá nem válik a szomorúságtól
és mind fel nem ébrednek.”

Tapasztalataink szerint az általunk alkalmazott módszerek intenzíven támogatják, felgyorsítják a testi, lelki, szellemi egészség visszanyerését és megőrzését, ezért minden érdeklődőnek jó szívvel ajánljuk. Egyetértünk azzal a meglátással, mely szerint a “nyugati orvoslás” módszerei/gyógyszerei legtöbb esetben a betegségek tüneteit csak elfedik, időlegesen vagy jobb esetben végleg megszüntetik, de a betegség (mint okozat) tényleges tudati/lelki okát nem szüntetik meg. Ezáltal azok újra kihajthatnak, újabb nehézségeket, betegségeket okozva. Így végérvényesen akkor szabadulhatunk meg problémáinktól, ha a tüneteken való gondoskodás mellett, azok okait is feloldjuk.

“Egy betegség oka mindig a tudatban, a gondolkodásban keresendő. A betegség „kiváltója” lehet baktérium, vírus, genetikai örökség, baleset, vagy a „véletlen”.”

Megközelítésünkben tehát akkor tekintjük munkánkat eredményesnek, ha a problémák kiváltó okait sikerül feloldani és ezáltal (automatikusan) megszüntetni azok minden lehetséges negatív mentális és fizikai hatását. Szeretettel és diszkrécióval várunk legyél bármilyen élethelyzetben, legyen bármilyen megoldandó problémád vagy kérdésed. Az alábbiakban az elérhető lehetőségekről, módszerekről találsz információkat, de ha nem tudod melyiket választanád, akkor hívj bizalommal és segítünk: 06208227697.

A foglalkozások esetleges díjazását, és a jelentkezés menetét is, a részletes leírások oldalain találhatod.

A Samadhi Központ az alábbi stresszoldó és egyéb lehetőségekkel várja minden kedves vendégét:

Deeksha energetikai kezelés

A Deeksha egy Dél-Indiából származó, ősi energetikai ág. Szokták nevezni “öröm” vagy “tudatosság” energiának is. A kezelés során a kezelő az örömenergiát kézen keresztül közvetíti. Az energia a kezelt személyben oldja a stresszt, segít a problémák feloldásában, sokszor emelkedett rálátást ad élethelyzetünk megoldandó helyzeteire. Rezgésszintünk emelkedésével a kezelés hatására szeretetteljes állapotba kerülünk, közelebb kerülve belső egység-állapotunkhoz. Alkalmazható célzottan, adott fizikai vagy mentális problémára, vagy élethelyzetre, kapcsolatok javítására is.

A deeksha energetikai módszer részletes leírása >>>

ÉFT / Érzelmi Felszabadítás Technika

Stresszoldás, testi és lelki problémák megoldása korunk legígéretesebb energiamódszerével, az Érzelmi Felszabadítás Technikával.

Az ÉFT kezelési módszer részletesebb bemutatása >>>

Metamorf masszázs

A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika, finom érintésekből álló terápia, mely a gerinc reflexpontjain keresztül hat a vegetatív idegrendszerre és a tudatalattinkra.

A metamorf masszázs technika részletesebb bemutatása >>>

Thai aromaolajos masszázs

A thai masszázs során a nyugati technikákkal ellentétben nem az izomzat megdolgozása az elsődleges cél, hanem a test energiáinak aktivizálása, végig a test energiavonalainak mentén.

A thai aromaolajos masszázs részletesebb bemutatása >>>