Bach-virágterápia

Mire is jó a Bach-virágesszencia?🌼🌺🌾🌱🌳🌲

Azt gondolom, megint sok embert aggodalommal tölthet el az, ami a világban zajlik. Abban segíthetnek a virágesszenciák, hogy félelem nélkül, a belső stabilitásodat megtartva, ne billenj ki a biztonság érzetedből. Bármi is történik, hozzuk ki a legjobbat belőle, ezt pedig csak higgadtan és bizakodva tudjuk megtenni. A Bach-virágesszencia az Asztrál testre hat. Olyan energiát és információt hordoz, ami segíthet felismerni, ezáltal feloldani a blokkjainkat, megteremti a helyes áramlást mind a fizikai testben és a finom anyagi testek között is.

Harmonizálja a Lélek és ezáltal a test működését. Nem a hibákat javítja ki, hanem a jót erősíti.

Intenzívebb álmokat élhetünk meg, amelyben szimbolikus üzeneteket kaphatunk a problémáink megoldásához.

Nincs mellékhatása, allergia esetén is szedhető, hiszen csak a virágok energetikai információit tartalmazza. Homeopátiás szerekkel együtt is alkalmazható, felerősíti azok hatását (de különböző időpontban szedjük).

Számtalan esetben segíthet, ezek közül néhány:

🌸 Bizonytalanság

🌸 Magányosság

🌸 Kimerültség, energiahiány

🌸 Pánik

🌸 Elengedés, gyász

🌸 Önbizalom hiánya

🌸 Félelmek, aggodalom

🌸 Függőségek

🌸 Minden Női dologgal kapcsolatban

🌸 Hormonzavar

🌸 Babáknak a fürdő vizébe téve

🌸 Ízület

A cseppek szedése az egész család energetikai szintjére és minőségére kihatnak, nem csak azéra, aki szedi. Ha úgy érzed, hogy segíthetnek ezek a csodás rezgésű esszenciák, akkor várlak szeretettel egy tanácsadásra, ahol együtt állítjuk össze a Neked leginkább megfelelő keveréket.

Bejelentkezés: Mile Tünde, 06302208620

Javasolt felajánlás, amely nem csak a tanácsadást, hanem az összeállított esszenciát is tartalmazza: 5000 Ft.

Javasolt felajánlás, tanácsadás nélkül, ha már korábban használtál esszencia készítményt, és csak el szeretnéd készíttetni: 3000 Ft.