Deeksha energia kezelés

“Amint Te magad felébredsz az egység állapotára, 100.000 embernek segítesz majd abban, hogy ez velük is megtörténjen. Ez a Te szereped! Ha nem ennek a szerepnek a betöltése lenne a küldetésed, nem találtad volna meg az utat hozzánk!” Sri Amma Bhagavan.

A Deeksha egy szanszkrit eredetű szó, jelentése Áldás. A Deeksha energia kezelés vagy Deeksha energia áldás nem tartozik egyetlen valláshoz sem. Egy Dèl-Indiában élő avatár házaspár nevéhez fűződik ez az energetika. Sri Amma ès Sri Bhagavan Indiában egy egyetemet alapított, az Egység Egyetemét. Azzal a szándékkal hozták létre, hogy az embereknek segítsenek megszabadulni a szenvedéstől, és a fájdalomból a boldogság felé haladjanak. Az Egység Egyetemen folyamatosan képzések érhetőek el. Trénereket képeznek, akik segítségével a világ bármely részén elérhető az egység áldás. Az áldás célja a felébredett állapot elérése, a boldog emberiség megteremtése. Fontos pillére az emberi kapcsolatok javítása.

A Deeksha energia kezelés egy ősi technika, közvetlenül a két kéz fejre tételével a Deeksha energia adó áramoltatja az energiát egy csatornaként. Rendszeres áldás fogadással elkezdődik egy fejlődési folyamat. Hatékonysága abban fejezhető ki, hogy nyugodtabb állapotba kerül az egyén, időközönként a mély béke állapotát élheti meg. Nagyobb rálátást kapunk a problémákra. Lehetővé válik a saját Istenivel való bensőséges kapcsolat kialakítása. Deeksha energia adóvá válás után, más embereknek is tudunk segíteni. Áldás adóvá egy Tréner segítségével válhatunk.

Kezelő: Borsós Dóra >>>

Kezelés díja: 4.000 Ft/alkalom, kb. 30 perc.

Jelentkezés Deeksha energetikai kezelésre: 06303771835