ÉFT kezelés / Érzelmi Felszabadítás Technika

ÉFT kezelés – stresszoldás, testi és lelki problémák megoldása korunk legígéretesebb energiamódszerével, az Érzelmi Felszabadítás Technikával.

Az Érzelmi Felszabadítás Technika (röviden: ÉFT) egy természetes energiatechnika, amely az emberi test energiarendszerének kiegyensúlyozása által éri el pozitív hatását. A technikát Gary Craig amerikai viselkedéskutató, személyiségfejlesztő szakember dolgozta ki, és hozta nyilvánosságra 1994-ben Emotional Freedom Techniques (EFT) néven. A módszer azóta a világ számos országában elterjedt, magyarországi meghonosítója Sághy András ÉFT terapeuta és tréner.

Az ember problémái mögött – legyen az fizikai fájdalom, egyéb testi tünet, negatív érzelmek vagy gondolat, rossz lelkiállapot vagy kilátástalan élethelyzet – egyaránt az ember energiarendszerének valamilyen működési zavara van.

Az ÉFT egyedülállósága, különleges hatékonysága abban rejlik, hogy a testi, lelki, gondolati, és érzelmi téren megjelenő problémák kiváltó okát – az energiarendszer működési zavarát – szünteti meg.

Az ÉFT alkalmazásával a problémák mindhárom említett megjelenési formájára egyszerre lehet hatni.

Az energiarendszer kiegyensúlyozott, harmonikus állapotba hozásával megszűnnek az energiaáramlás zavara által okozott testi, lelki, érzelmi tünetek, negatív gondolatok. A kiegyensúlyozott energiarendszer tartósan biztosítja a testi és lelki egészséget.

Az energiarendszer harmonizálása a kínai gyógyászatban már közel ötezer éve ismert meridián-pontok finom megkopogtatásával, érintésével történik, miközben az adott problémával kapcsolatos kifejezéseket mondunk, illetve a problémára koncentrálunk.

A foglalkozás megkezdése előtt lehetőséget biztosítok Önnek arra, hogy igénye szerinti részletességgel megismerhesse az ÉFT lényegét, a foglalkozás menetét, és hogy kérdéseket tehessen fel az ÉFT alkalmazásával kapcsolatban.

Az Ön által elmondottak alapján közösen választjuk ki azt a problémát, amellyel aktuálisan foglalkozunk.

Az ÉFT segítségével – annak ellenére, hogy nem helyettesíti az orvosi kezelést – testi és lelki egészséget érhetünk el.

Az ÉFT előnye, hogy:

  • nincs mellékhatása,
  • nem avatkozik be a testbe sem gyógyszerrel, sem vizsgálóeszközzel,
  • gyorsan hat,
  • egyszerű, bárki által igénybe vehető, illetve elsajátítható,
  • a problémát testi, lelki, gondolati, és érzelmi szinten egyaránt kezeli, ezáltal
  • nem csupán a tünetet szünteti meg, hanem annak kiváltó okait is,
  • szinte bármilyen probléma esetén alkalmazható,
  • nem kell hinni benne.

A kezelések hossza változó, általában 45-75 perc/alkalom.

Kezelő: Balajcza Tiborné dr. (Ági) >>>

Kezelés díja: nem meghatározott, felajánlás alapú. A felajánlott adományok 100%-ban a Rex Állatmenhely Alapítványnak kerülnek átadásra egy lezárt urnában.

EFT kezelésre jelentkezés: 06203493244