Balajcza Tiborné dr. (Ági) bemutatkozó

„Nem az élet sötét oldalai ellen kell harcolni. Elég, ha erősíted a jó oldalt. Ha erősíted a jót,
gyengül a rossz. Életedet gondolataid és hited alakítják.”
(Idézet Balogh Béla: A végső valóság című könyvéből)

„A dolgok önmagukban soha nem rosszak, csak a róluk alkotott gondolataidban válnak azokká.”
(Epiktétosz)

Ezeknek a gondolatoknak az igazságát elfogadva arra a felismerésre jutottam, hogy a világ jobbá tételéhez azzal tudok hozzájárulni, hogy a lehető legjobb állapotba hozom saját magamat, azaz a világnak azt a kis részét, amely általam nyilvánul meg.

Folyamatosan kerestem ehhez a megfelelő eszközöket. Olyan módszert szerettem volna találni, amivel – önmagam jobbítása mellett – másoknak is segítségére lehetek, amit másokkal is megoszthatok, hogy ők is egy kiegyensúlyozott, harmonikus, pozitív energiákkal működő életet teremthessenek maguknak.

Az utóbbi 10 évben tanultam asztrológiát, agykontrollt, pránanadit (8. fokozat), reikit (3. fokozat), és végül eljutottam az Érzelmi Felszabadítás Technikához (Emotional Freedom Techniques, röviden: EFT). Azt tapasztaltam, hogy az említett módszerek mindegyike működik, különbség csak abban van, hogy kinél melyik bizonyul hatásosabbnak.

Egyszerűsége, gyorsasága, rendkívüli hatékonysága, és szinte bármilyen problémára való
alkalmazhatósága miatt az Érzelmi Felszabadítás Technika az, amellyel szeretnék segítséget nyújtani mindazoknak, akik meg akarnak szabadulni negatív gondolataiktól, testi, lelki, és érzelmi problémáiktól.

Az Érzelmi Felszabadítás Technikát az EFT Magyarországi Központjában, az EFT Akadémián tanultam közvetlenül a módszer hazai meghonosítójától, Sághy András nemzetközi EFT gyógyítótól és oktatótól.

„Civil” iskoláim: Veszprémi Vegyipari Egyetem (1980), Rendőrtiszti Főiskola (1986), ELTE Állam-és Jogtudományi Kar (1991), jogi szakvizsga (1996).

A félreértések elkerülése végett megjegyzem, hogy nevem mögött a „dr.” nem orvosi egyetemen, hanem az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán szerzett diplomámra utal.

A kezelések díjazása

Tevékenységemért nem kérek semmilyen anyagi ellentételezést. A kezelésekért kapott minden esetleges felajánlás önkéntes alapon történik, és 100%-ban a Rex Állatotthon számára kerül felajánlásra.


Eddigi összes adomány: 404.610 Ft.

Részletesen:

2018.11.13.: 76.310 Ft átadva a Rex Alapítványnak.

2019.03.07.: 88.300 Ft átadva a Rex Alapítványnak.

2019.08.12.: 130.000 Ft átadva a Rex Alapítványnak.

2020.02.07: 112.000 Ft átadva a Rex Alapítványnak.