Módszerek

Az általunk végzett tevékenységek nem helyettesítik az esetleges orvosi kezelést. Nem állítunk fel diagnózist, és az esetlegesen ismert diagnózis alapján nem ajánlunk kezelést, nem próbáljuk befolyásolni az esetleges gyógyszeres kezeléseket. Minden esetben a kezelőorvosod utasítása szerint járj el.


Tapasztalataink szerint az általunk alkalmazott módszerek intenzíven támogatják, felgyorsítják a testi, lelki, szellemi egészség visszanyerését és megőrzését, ezért minden érdeklődőnek jó szívvel ajánljuk. Egyetértünk azzal a meglátással, mely szerint a “nyugati orvoslás” módszerei/gyógyszerei legtöbb esetben a betegségek tüneteit csak elfedik, időlegesen vagy jobb esetben végleg megszüntetik, de a betegség (mint okozat) tényleges tudati/lelki okát nem szüntetik meg. Ezáltal azok újra kihajthatnak, újabb nehézségeket, betegségeket okozva. Így végérvényesen akkor szabadulhatunk meg problémáinktól, ha a tüneteken való gondoskodás mellett, azok okait is feloldjuk.

“Egy betegség oka mindig a tudatban, a gondolkodásban keresendő. A betegség „kiváltója” lehet baktérium, vírus, genetikai örökség, baleset, vagy a „véletlen”.”

Megközelítésünkben tehát akkor tekintjük munkánkat eredményesnek, ha a problémák kiváltó okait sikerül feloldani és ezáltal (automatikusan) megszüntetni azok minden lehetséges negatív mentális és fizikai hatását. Szeretettel és diszkrécióval várunk legyél bármilyen élethelyzetben, legyen bármilyen megoldandó problémád vagy kérdésed. Az alábbiakban az elérhető lehetőségekről, módszerekről találsz információkat, de ha nem tudod melyiket választanád, akkor hívj bizalommal és segítünk: 06208227697.

A foglalkozások felajánlás alapon működnek. Az egyes kezeléseknél teszünk javaslatot a felajánlás mértékére, de annak tényleges mértéke tőled függ. A kezelésekért tett felajánlásaiddal a kezelők megélhetését és a központ működését támogatod.

A Samadhi aktuálisan elérhető kezelései, részletes leírásai és bejelentkezés az alábbi hivatkozásokon érhetőek el:

ÉFT / Érzelmi Felszabadítás Technika

Stresszoldás, testi és lelki problémák megoldása korunk legígéretesebb energiamódszerével, az Érzelmi Felszabadítás Technikával.

Az ÉFT kezelési módszer részletesebb bemutatása >>>

Deeksha energetikai kezelés

A Deeksha egy Dél-Indiából származó, ősi energetikai ág. Szokták nevezni “öröm” vagy “tudatosság” energiának is. A kezelés során a kezelő az örömenergiát kézen keresztül közvetíti. Az energia a kezelt személyben oldja a stresszt, segít a problémák feloldásában, sokszor emelkedett rálátást ad élethelyzetünk megoldandó helyzeteire. Rezgésszintünk emelkedésével a kezelés hatására szeretetteljes állapotba kerülünk, közelebb kerülve belső egység-állapotunkhoz. Alkalmazható célzottan, adott fizikai vagy mentális problémára, vagy élethelyzetre, kapcsolatok javítására is.

A deeksha energetikai módszer részletes leírása >>>

Bach-virágtanácsadás

A különféle virágok más-más energetikai jellemzőkkel és hatásokkal bírnak. Ezek esszenciális kivonatai, és célirányos használatuk, széles körű lehetőségeket tár elénk.

Bach-virágterápia >>>