Thai masszázs

A thai masszázs során a nyugati technikákkal ellentétben nem az izomzat megdolgozása az elsődleges cél, hanem a test energiáinak aktivizálása, végig a test energiavonalainak mentén. Ha az ember egészséges, akkor ez az életenergia akadálymentesen áramlik a testünkben, azonban ha elzáródik az áramlás, zavara hosszú távon betegségek okozója lehet. Az egész testen alkalmazzuk ezt a technikát, amelynek egy sajátos menete van. A masszázs során a masszőr a test minden részén végig megy, a lábujjaktól a fejig. Az energiablokkok felszabadítása által helyreáll a test harmóniája, aktivizálódik az öngyógyító ereje, ami jó érzést és boldogság érzetet ad, feszültség mentesnek, könnyedebbnek, felszabadultabbnak érezzük magunkat.

A masszázs a teljes emberre hatással van, mind fizikai, szellemi, és lelki szinten. Lecsendesíti a testet és az elmét. Mozgósítja testünk gyógyító erejét. A thai masszázs során a hát, végtagok, felsőtest, nyak, és fej megfelelő pontjait érintjük, finom akupresszúrás nyomásokkal és simító technikákkal. Az olajos masszázsok igen kedveltek manapság. A masszírozáshoz különféle olajakat alkalmazunk. Lehet relaxációs céllal és lehet aroma terápiás céllal masszázst végezni és ehhez megfelelő olajat választani. Régen a szent helyeket is kellemes illatok vették körül. Már az őseink is füstölőket használtak, hogy távol tartsák a negatív energiákat. Az aroma kivonatok alkalmazása javítja az emberben fellépő egyensúly zavart.

Kezelő: Borsós Dóra >>>

Kezelés díja:

– Teljes test olajos masszázs 50 perc: 6000 Ft.
– Hát olajos masszázs 30 perc: 4000 Ft.

A masszázs kombinálható egy szeretetteljes, harmonizáló energetikai feltöltéssel is (ajánljuk!). Ennek díja megegyezik az alapkezeléssel, tehát nem jár semmilyen többlet költséggel ha így kéred magadnak a masszázst!

– Teljes test thai olajos masszázs+ Deeksha 50 perc: 6000 Ft.
– Hát thai olajos masszázs+ Deeksha 30 perc: 4000 Ft.

Jelentkezés thai masszázs kezelésre: 06303771835