Szállás

Buddhista Központunk 2 önálló vendégszobával rendelkezik, amelyek egész évben várják a vendégeket. Mindkét szobában 1 db 2 személyes ágy található, így összesen 4 felnőtt személy elhelyezésére van lehetőségünk. Nagyon indokolt esetben szertartástermünk is szállást adhat 1-2 személy számára (nagyobb társaság esetén). A Központ 3 közös mosdóval és egy zuhanyzóval rendelkezik. Konyhánkban nincs főzési lehetőség, de mikrohullámú sütő, szendvicssütő, hűtőszekrény, vízforraló, és az étkezéshez szükséges evőeszközök/tányérok/poharak rendelkezésre állnak. A kv és a tea ingyenes vendégeink számára.

Mit garantálunk Önnek az itt tartózkodás során?

 • Teljes nyugalom a város szívében. Habár az Oktogontól (és így a metró, busz, villamos kapcsolattól) egyetlen percnyi sétára található Központunk, a szobákban és a szertartásteremben mégis teljes csönd van. Nyugalmát, pihenését, vagy elvonulását, semmi nem zavarhatja.
 • Szobáink egyszerűen felszereltek, de tiszták, és energetikailag jótékony hatásúak a bennük tartózkodókra.
 • A Központ nem rendelkezik televízióval, de teljes területén ingyenes WiFi érhető el a vendégek számára.
 • A vendégek külön kulcsokat kapnak, így szabadon közlekedhetnek, semmilyen megkötésük nincs.
 • A szertartásterem vendégeink számára szabadon használható azokban az időszakokban, amikor nincs éppen gyógyászati vagy zárt gyakorló tevékenység. A termet kérjük megfelelő módon, azaz pihenésre, meditációra, jógára, vagy buddhista gyakorlatokra használni.
 • 10% kedvezmény biztosítunk Önnek a tartózkodása során minden boltunkban vásárolt termékre (Samadhi Shop).

Irányadó árak közvetlen, rajtunk keresztül történő foglalás esetén:

 • 1 éjszakás tartózkodás esetén: 9.000 Ft/szoba/éj.
 • 2 éjszakás tartózkodás esetén: 8.000 Ft/szoba/éj.
 • 3 éjszakás tartózkodás esetén: 7.000 Ft/szoba/éj.
 • 4 éjszakás tartózkodás esetén: 6.500 Ft/szoba/éj.
 • 5, vagy ennél több éjszaka esetén: egyedi, még kedvezőbb árat adunk Önnek.

Bejelentkezés: 13:00-18:00 között, vagy akár ettől eltérő időpontban is, de az külön egyeztetést igényel, kérjük mindenképp jelezze előzetesen.

Kijelentkezés: 11:00-ig.

Lemondási feltétel: érkezés előtti 30. napig ingyenesen lemondható, utána az első éjszaka ára fizetendő meg nem jelenés esetén.

Az árak semmilyen ellátást nem tartalmaznak. Ágyneműt, törölközőket biztosítunk. Az árak a közvetlenül rajtunk keresztül történő foglalásra, és nem pedig a booking.com rendszeren keresztüli foglalásra vonatkoznak!

Rendelkezésre állás: kérjük érdeklődjön telefonon (06208227697), vagy emailben (info@samadhicenter.hu), vagy tekintse meg a booking.com-on lévő naptárban az elérhető időpontokat, amelyek aktuálisan mutatják a szabad szobákat: Samadhi Buddhista Központ a booking.com-on

Fotókért kérjük ugyancsak az előző, booking.com-os hivatkozásra kattintsanak!

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket!