Metamorf masszázs

A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika, finom érintésekből álló terápia, mely a gerinc reflexpontjain keresztül hat a vegetatív idegrendszerre és a tudatalattinkra.

Földi életünk során különböző kellemetlen lelki hatások érnek bennünket, melyek elraktározódnak a tudat legmélyén. Ezek az élmények lehetnek traumák, sokkok, fájdalmak, megaláztatások, szégyenérzetek, szeretetmegvonások, lelkiismeret furdalások, vagy bűntudat. Különösen a magzati, és a kisgyermekkorban ért traumák, hatások erőteljesek. Bár esetenként már régen elfelejtettük, hogy mi is történt valójában, az érzés lenyomata ott van a tudatalattinkban, energiatestünk továbbra is hordozza az élményt, és lelkünk emlékszik rájuk. Teherként, sebként, lelki sérülésként terhelik a személyiséget, fejtik ki kellemetlen hatásukat. Bizonyos területek energiahiányosak lesznek, betegségek alakulhatnak ki, míg más területeken torlódik az energia. Ezek a blokkok megakadályoznak bennünket abban, hogy teljes, örömteli életet éljünk, mert a háttérből befolyásolják érzelmeinket, gondolatainkat, tudatunkat. Súlyos esetben komoly érzelmi gátlásokat, frusztrációkat, önértékelési, vagy viselkedési problémákat okozhatnak.

A metamorf masszázs, mint segítség:

  • Segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékek feloldásában;
  • Segít a magzati korban, és a születés utáni életben kialakult lelki blokkok feloldásában.
  • A metamorf masszázs rendszeres, vagy többszöri használatával átalakulhatunk: segít eltüntetni a félelmeket, a gátlásokat, a komor, haragos gondolatokat, nyomasztó érzéseket, frusztrációkat.
  • A metamorf masszázs segít nyitottabbá, oldottabbá, életerősebbé válni. A kezelt személynek megnő az önbizalma, az életbe vetett hite, életkedve, és vidámabb, jobb kedvű, optimistább lesz. A fizikai szinten megnyilvánuló testi tünetekre is kedvezően hat.

A metamorf masszázs kíméletes, végtelenül gyengéd, de nagyon hatékony módszer. Bárkin alkalmazható, akár gyerekeken és időseken is. A kezelés ruhában történik háton fekvő helyzetben. Időtartama: kb. 45-60 perc.

Kezelő: Borsós Dóra >>>

Kezelés díja: 6.000 Ft / alkalom.

Jelentkezés metamorf masszázs kezelésre: 06303771835