Borsós Dóra

Üdvözöllek, Borsós Dóra vagyok. A Spirituális utam 2015-ben kezdődött. Ekkor ismerkedtem meg a Deekshával, amely nagy hatással volt rám és az életemre. A Deeksha (ejtsd: diksa) egy Dél-Indiából származó energetikai ág, amely egyfajta jelenlét-öröm-energia. Jelentése: Áldás. Ennek hatására érett meg bennem az a vágy, hogy ezt az utat követve én is segítsek másoknak.

Mindig is empatikus ember voltam, így jött az az érzés, hogy egy olyan tevékenységet végezzek, amelyben foglalkozhatok másokkal és segíthetek másoknak. Ekkor indultam el a Holisztikus masszázsok világába. A thai masszázsok azért is érintettek meg, mert itt a nyugati masszázstechnikákkal szemben, nem az izomzat megdolgozása a cél, hanem a test energiáinak aktivizálása.

Célom, hogy az örömenergia, vagyis a Deeksha energiát ötvözve a thai masszázzsal egy speciális kezelést biztosítsak a vendégeim részére. A speciális kezelés hatására a vendégeim felfrissültnek, energikusabbnak és jobb közérzetűnek érezhetik magukat. A két technika ötvözése a visszajelzések alapján erős, mély hatást vált ki az ember testére és energetikájára. Természetesen lehetőség van arra, a vendégek igényei szerint, hogy a módszereket külön-külön alkalmazzuk.

A legújabb technika amit elsajátítottam az a Metamorf masszázs. Ez egy speciális lelki blokkoldó technika. Három múlt-síkon segít feloldani problémákat: az előző életekből hozott tudattalan emlékek, a magzati korban szerzett, valamint a születés után kialakult blokkok oldásában. Mindennapjainkban sok és különböző lelki hatások érnek (félelem, harag, düh, stressz, meg nem értettség, bánat, nem szeretettség érzése) és ezekre sokszor nem is emlékszünk, azonban a lelkünk és tudatunk elraktározza ezeket az érzeteket. Ezek a blokkok gátoljak az egészséges energiaáramlást, így erőteljes hatással van a mindennapokra. Ez a technika segít ezen behatások feloldásában. Nyitottabbá, életerősebbé válunk. Megnő az önbizalmunk, az életbe vetett hitünk, vidámabbak, optimistábbak leszünk.

Szolgáltatások melyekre szeretettel várom jelentkezésedet:

– A thai olajos masszázs során a test energiájának aktivizálása a cél. A módszer lényege, hogy a testben lévő energiapálya stimulálva legyen, melynek hatására a masszázs lecsendesíti a testet és az elmét, de aktivizálja a gyógyító mechanizmusokat. Ajánlott fáradtság, enerváltság, stresszes állapotok kezelésére.
– A Deeksha egy Dél- Indiából származó, ősi energetikai ág. A kezelés során a két fali lebenyben történik aktivitás csökkenés és a homlok lebenyben aktivitás növekedés. A kezelés a tudatosságra van nagy hatással, illetve a rezgésszint emelkedésre. Fokozza a jelenlét állapotát. Alkalmazható célzottan, a vendég kérésére akár kezelés formájában, akár masszázzsal összekötve. Ajánlott, ha valaki túlzottan szorongó, aggódó állapotba kerül.
– Metamorf masszázs – finom érintésekkel a lábon, kézen és a fejen a gerinc reflex pontjain keresztül stimulálja a gerincet, a tudatalatti vélt helyszínét és a keletkező energia-hullám kilöki ezeket a gátakat. A módszer kíméletes, de nagyon hatékony.

– Teljes test thai olajos masszázs+ Deeksha 50 perc: 5000 Ft.
– Hát olajos thai masszázs+ Deeksha 30 perc: 4000 Ft.
– Teljes test thai olajos masszázs 50 perc: 5000 Ft.
– Hát olajos thai masszázs 30 perc: 4000 Ft.
– Deeksha kezelés 30 perc: 4000 Ft.
– Metamorf masszázs 45-60 perc: 5000 Ft.

Jelentkezés bármely felsorolt kezelésre: 06303771835